REGUMED

Световен лидерBICOM®

световен лидер

REGUMED е световен лидер в сферата на биорезонансна тадиагностика и терапия. Немската фирма разработва и произвежда висококачествени устройства, които се използват както от натуропати, така и от лекари по цял свят. Първият BICOM® уред е пуснат в употреба през 1987 година. Към днешна дата различни модели на машините са разпространени в над 90 страни, а общата им бройка надхвърля 19,000.

Освен че се фокусира върху изработката на първокласни биорезонансни машини, фирмата провежда детайлни експертни обучения за професионалистите, които желаят да работят с BICOM® устройствата. Успехът на BICOM®  метода се дължи на дългогодишния опит на REGUMED, както и на непрестанния стремеж на фирмата към усъвършенстване и подобряване на технологията.

BICOM® терапията спада към категорията допълваща медицина, тъй като все още не е официално признат от конвенционалната медицина. Въпреки това, биорезонансът е неинвазивен и безболезнен метод за диагностициране и съпътстващо лечение на широка гама от инфекциозни и хронични заболявания. Методът се радва на нарастваща популярност  и отлични терапевтични резултати.

Хербамедика

от 1994г.

Хербамедика

Създадена през 1994 г., Хербамедика е  водещ български производител на натурални хранителни добавки. Фирмата разполага с обширна гама от продукти с отлично качество, предназначени за лечение и профилактика на разнообразни състояния. Хранителните добавки се разпространяват както в страната, така и в чужбина.

Продукти

Всеки продукт на Хербамедика е създаден с грижа за здравето и любов към природата. Високата бионаличност и иновативни методи на обработка на вложените суровини гарантират ефективността на добавките. Именно безкомпромисното качество на суплементите ги прави предпочитан избор както сред лекарите, професионалните терапевти и фармацевтите, така и сред потребителите.

Дистрибуция

Хербамедика е официален дистрибутор на уредите за биорезонансна терапия BICOM® за България. С над 20 години опит в разработването и създаването на натурални хранителни добавки, фирмата извоюва мястото си като  партньор на REGUMED в страната. Не случайно основната цел и на двете компании е интегрирането на холистичен лечебен подход и третиране на корена на болестта, а не симптомите ѝ.